top of page
Vyhledat

Rakovina, jak jí projít, uzdravit se

... a začít nový život, aneb Poselství světelných bytostí, bytostí z Plejád a mé vlastní vhledy a zážitky.



Budu se snažit být, co nejvíce nohama na Zemi a předat tuhle zprávu, co nejlidštěji a nejsnadněji.


Ráda bych vám zDARma, na základě jasného vedení to udělat, nabídla inspiraci, možná přímo i návod jak si s touhle životní situací poradit.


Tedy, pokud máte již diagnózu, nebo vážné podezření...


- O svém fyzickém stavu řekněte jen tomu, komu opravdu potřebujete. Čím více lidí o něm bude vědět, tím více negativních sil (strachu a všech jiných katastrofických negativních scénářů a emocí) na vás bude působit. Opravdu si zvažte, komu se svěříte. Zvolte ty osoby, které víte že vás svým pohledem, vědomím pozvednou. Odlehčí... - ideálně vůbec nepoužívejte slovo rakovina. Spíše to můžete vidět jako zprávu od vašeho těla. Žádosti o změnu, poléčení, přenastavení. Slovo a diagnóza rakoviny s sebou totiž nese silné destruktivní zápisy v kolektivním vědomí i celkové negativní pole. - zeptejte se svého těla, duše, ducha, co od vás žádá. Co je třeba prožít, propustit. Komu a co je třeba odpustit, třeba právě sobě. Tady je spousta prostoru pro práci... Můžete si najít nějaké vyhovující techniky, meditace, návštěvovat nějaké akce, či oslovit nějakého terapeuta. Pracujete se svými emocemi. Prožívejte vše, co přijde. Dovolte si to... Nepolykejte nic do sebe. Ponářejte se do svého středu, srdce. Buďte přítomni sami se sebou. Poznejte své nitro. - Spojte se svým fyzickým tělem, věnujte mu pozornost. Masírujte se, namažte olejem, pohýčkejte, opečujte. - spojte se s matkou Zemí, její léčivou silou, její mateřskou náručí. Choďte do přírody, setrvejte zde v klidu a ponoření, meditujte... - nic "špatného" jste neudělali, není to za trest, není třeba se za to stydět. Je to v pořádku, děje se to pro vaše celkové "uzdravení". A zvládnete to!

Zdravé, prosperující, spokojené pole/tělo se naprosto přirozeně samo léčí a obnovuje. A proto: 1) Sežeňte si zdroj pitné vody se zásaditým pH. Může to být ze studánky ve vaší blízkosti, z nějakého obchodu, či od někoho, kdo má nějaký přístroj na úpravu vody. Třeba Kangen. Vodu si otestujte kapičkami na zjištění pH. Slazené nápoje, kávu, cukr a alkohol úplně vyřaďte.

2) Zakupte si výživové doplňky, které vám upraví pH těla a jiné atributy na zdravé. Zelený ječmen, spirulina, chlorella.

3) vyřaďte z jídelníčku maso.

4) dopřejte si půst, délku si zvolte dle svých možností. Ideálně alespoň 3 dny, týden, či i déle. Je to možné, je to dokonce snadné. Jen se stačí rozhodnout. První tři dny jsou někdy náročné, ale pak je člověku úžasně. Je plný energie, omládne, regeneruje se, je šťastný...

5) vypěstuje si jednu rostlinku, či někde jinde sežeňte konopí, Cannabis (Sativa, či přímo Big Bang a jiné druhy určené na léčení rakoviny). Poznejte tuto medicínu, spojte se s ní, požádejte ji o léčení. Používejte ji k meditaci, přeladění, ideálně večer a po seanci jděte spát.

6) vyčistěte si střeva, jakoukoli pro vás vhodnou technikou:) a zařaďte do jídelníčku probiotika. Třeba si začnete vyrábět svou vlastní kombuchu (kousek houby na založení vám zajisté někdo věnuje). Lahodný nápoj za pár korun, který vám vyladí vaši střevní mikroflóru.


Každý den žijte s vědomím, že je to jen zkušenost, lekce, žádost o změnu a že se vaše zdraví již navrací.

Dejte tomu všemu čas

A... Jste zdrávi

Nechť tohle poselství šíří útěchu, lásku, soucit, naději a důvěru a zdraví všem


Martina Atnama

162 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page